Zaannotarissen zoekt een

NOTARIEEL MEDEWERKER FAMILIERECHT

Wij zoeken bij voorkeur iemand voor een fulltime dienstverband, of iemand die ten minste beschikbaar is op de maandag, dinsdag en vrijdag.

Jouw werkzaamheden zullen vooral bestaan uit:

  • het telefonisch inplannen van besprekingen en passeerafspraken;
  • het sturen van herinneringen;
  • het beantwoorden van de sectie e-mail;
  • het aanmaken van dossiers en het opvragen van stukken.

Ben jij dienstverlenend ingesteld, communicatief sterk en werk jij nauwkeurig? Heb je daarnaast een positieve instelling en draag je graag iets bij aan het team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker. Je werkt in teamverband in de familierechtpraktijk van ons allround notariskantoor. Op een verantwoordelijke, klantgerichte en flexibele manier verzorg je de communicatie naar buiten toe. Jouw werkwijze draagt bij aan een langdurige klantrelatie. Ervaring is een pluspunt maar niet vereist.

Wat bieden wij?

Wij vragen veel van jou als medewerker. Daar staat tegenover dat wij ook veel bieden:

  • Bij deze functie hoort een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden.
  • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur.
  • Je wordt onderdeel van een hecht team dat bestaat uit professionele collega’s met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je werkt in de stimulerende omgeving van onze veelzijdige praktijk en krijgt bij ons volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Wij investeren graag in jou en jouw kennis.

Zaannotarissen is een notariskantoor met 2 notarissen, 1 toegevoegd notaris, 4 kandidaat-notarissen, 4 notarisklerken/hbo-juristen en 20 medewerkers. Wij zijn gehuisvest te Zaandam, Wormerveer en Assendelft. Voor deze functie zal jij in Wormerveer komen te werken.

Enthousiast geworden?

Stuur dan je schriftelijke reactie met CV per email naar r.jacobs@zaannotarissen.nl, of v.bos@zaannotarissen.nl
Nadere informatie wordt graag telefonisch verstrekt door de notarissen: mr. Rik Jacobs of mr. Vincent Bos via telefoonnummer 075 – 6818080.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.