Gewoon Zaans

We heten niet voor niets Zaannotarissen: we zijn een notariskantoor dat al generatieslang verbonden is met De Zaanstreek. Waar we makkelijk bereikbaar zijn voor alle Zaankanters die een notaris willen raadplegen. Met kantoren in Zaandam, Wormerveer en Assendelft.
Wij zijn zorgvuldige notarissen die werken volgens de menselijke maat. Dat is de instelling van alle achtentwintig teamleden. Wij zijn ervaren allround specialisten op notarieel gebied, met specialisten op deelgebieden. Zorgvuldig werken houdt bij Zaannotarissen ook in dat wij heldere en begrijpelijke adviezen geven aan onze klanten. Zij weten precies waar zij aan toe zijn.

De menselijke maat van Zaannotarissen

Ons team, waarop u altijd een beroep kunt doen, bestaat uit de notarissen Volkan Dogan en Rik Jacobs, zeven kandidaat-notarissen, twee notarieel-juristen en achttien notarieel medewerkers. De meesten zijn Zaankanters of hebben een jarenlange band met de Zaanstreek.

Wij noemen onszelf zorgvuldige notarissen. Dat zijn we voor u, maar ook voor onze mensen. Gezamenlijk beschikken we over de kennis, kunde en ervaring waarop u kunt vertrouwen. We hebben ons team samengesteld op zorgvuldigheid als kernwaarde. Het is de manier waarop wij graag werken en die nodig is om een betrouwbare service te kunnen garanderen.
Al onze mensen spreken (en schrijven) uw taal en zorgen met elkaar voor de menselijke maat in onze notariële dienstverlening.

Nieuwe ontwikkelingen en specialisatie

Om onze klanten betrouwbaar van dienst te kunnen zijn, moeten wij op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen die betrekking hebben op ons vakgebied. Veranderen is de constante factor in wet- en regelgeving. En onze medewerkers hebben constant aandacht voor die ontwikkelingen. Zodat u er zeker van kunt zijn dat onze adviezen zijn gebaseerd op de actuele stand van zaken.

Ons team

Zorgvuldigheid is de onmisbare eigenschap voor alle medewerkers die het team van Zaannotarissen vormen.

lees verder>

Historie

Het notariaat in de Zaanstreek kent een lange geschiedenis met klinkende namen en minstens zo illustere opvolgers.

Lees verder>

MVO

Onze naam laat er geen twijfel over bestaan. Zaannotarissen is als een actieve onderneming onderdeel van de Zaanse samenleving.

lees verder>