De notaris als partner van ondernemers

De notaris, als specialist op het gebied van ondernemingsrecht, is een (zaken)partner van ondernemers. U kunt hen ook inschakelen als gesprekspartner in het overleg met de accountant, fiscalist of advocaat. Hij is een onafhankelijke adviseur met een diepgaande kennis van de (wettelijke) materie en van uw onderneming. Het is zijn vak om een duidelijke uitleg te geven, óók over de consequenties.

Maatwerk en persoonlijk advies

Zaannotarissen levert maatwerk voor elke ondernemer. Dat begint met een grondige kennis van de onderneming en de ondernemer. Wat zijn z’n plannen, ambities, mogelijkheden en onmogelijkheden. Al die kennis hebben we nodig om vast te stellen welke rechtsvorm het beste past bij uw bedrijf én bij uw privésituatie. U weet precies waar u nu en in de toekomst aan toe bent. Met ons advies stellen wij u in staat om weloverwogen beslissingen te nemen. Wij groeien graag mee met uw bedrijf, zodat we u snel van dienst kunnen zijn als er bij voorbeeld sprake is een herstructurering, bedrijfsopvolging of een uitbreiding van activiteiten. Wij zorgen ervoor dat wat u onderneemt, juridisch in goede banen wordt geleid.

De diensten van Zaannotarissen voor uw onderneming

Als ondernemer kunt u bij Zaannotarissen terecht voor alle ondernemerszaken op fiscaal en juridisch gebied:

  • adviseren over de ondernemingsvorm (BV, NV, VOF, CV, maatschap, eenmanszaak, coöperatie) of het aanpassen ervan
  • de oprichting van een vennootschap, vereniging of stichting
  • het leveren van aandelen
  • herstructurering
  • een bedrijfsoverdracht, beëindiging, fusie of splitsing
  • aan- en verkoop van bedrijfspanden en bouwgrond

Zaannotarissen, de notarissen voor ondernemend Zaanstreek
Kandidaat-notaris Hans Verhaar is specialist op het gebied van ondernemingsrecht. Kandidaat-notaris Astrid Ruuls is werkzaam op de sectie ondernemingsrecht. Zij en het team kunnen u uitstekend adviseren. Bel of mail naar: (075) 681 80 80 of info@zaannotarissen.nl.

Zaannotarissen heeft de deskundigheid in huis om u goed te adviseren als u een onderneming wilt oprichten of voortzetten.
Zaannotarissen draagt zorg voor het rechtsgeldig maken van uw vereniging of stichting en regelt de inschrijving bij de Kamer van Koophandel.
Wilt u uw onderneming overdragen of beëindigen betrek uw account en belastingadviseur erbij, maar zeker ook een notaris.
Zaannotarissen brengt alle aspecten van onroerend overzichtelijk in kaart en informeert u over de mogelijkheden en de consequenties.