Zaannotarissen zoekt een

KANDIDAAT-NOTARIS / TOEGEVOEGD NOTARIS ONDERNEMINGSRECHT M/V

voor een full time dienstverband (minder uren is eventueel bespreekbaar).

Streef je naar juridische afspraken die goed aansluiten bij de wensen en situaties van klanten? Wil je dat zij begrijpen wat je advies inhoudt en durf je hiervoor het jargon los te laten? Vind je het belangrijk om je rug recht te houden door altijd verantwoord en zorgvuldig te handelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw nieuwe baan:

Je werkt zelfstandig in de ondernemingsrechtpraktijk van ons allround notariskantoor, maar ook samen met de collega’s in het team. Op een verantwoordelijke, klantgerichte en flexibele manier verzorg je juridische dienstverlening. Vakinhoudelijk bied je onze klanten hierbij het maatwerk en de zekerheid die zij van ons verwachten. Jouw werkwijze draagt bij aan een langdurige klantrelatie.

Wat bieden wij?

Wij vragen veel van jou als kandidaat-notaris. Daar staat tegenover dat wij ook veel bieden:

  • Bij deze functie hoort een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden.
  • Je wordt onderdeel van een hecht team dat bestaat uit professionele collega’s met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je werkt in de stimulerende omgeving van onze veelzijdige praktijk en krijgt bij ons volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Zaannotarissen is een notariskantoor met 2 notarissen, thans 6 kandidaat-notarissen, 3 notarisklerken en 20 medewerkers. Wij zijn gehuisvest te Zaandam, Wormerveer en Assendelft.

Enthousiast geworden?

Zend dan je schriftelijke reactie met CV aan ons postadres: Postbus 152, 1520 AD Wormerveer, of per email naar r.jacobs@zaannotarissen.nl, of naar v.dogan@zaannotarissen.nl
Nadere informatie wordt graag telefonisch verstrekt door de notarissen: mr. Rik Jacobs of mr. Volkan Dogan via telefoonnummer 075 – 6818080.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.