homepage

WONEN EN WERKEN IN EEN LEVENDIGE OMGEVING

line

Schenken en erven

testament schenken nalatenschapSchenken
Misschien wilt u alvast wat geld aan uw kinderen of aan een goed doel schenken? Daarmee kunt u belasting besparen. In sommige situaties is schenken zelfs belastingvrij.

Testament
Voor veel mensen is het een naar idee om over hun overlijden na te denken, laat staan er over te praten. Maar wat gebeurt er met uw bezittingen als u overleden bent? Wilt u dat al uw bezittingen naar uw kinderen gaan, of juist naar uw partner? Of wilt u uw geld nalaten aan een goed doel? Wie gaat uw nalatenschap afwikkelen? Wilt u begraven worden of worden gecremeerd. Met een testament kunt u precies vastleggen wat u hierover beslist. Voor de nabestaanden is het over het algemeen erg prettig als na uw overlijden duidelijk is wat er met uw bezittingen moet gebeuren. En een testament voorkomt onenigheid.

Estate Planning
Voor zowel een schenking als voor een testament is Zaannotarissen uw gesprekspartner. Er zijn vele mogelijkheden waar Zaannotarissen u graag bij helpt. Op basis van uw persoonlijke situatie worden de mogelijkheden in kaart gebracht en kunt u een weloverwogen keuze maken. Bovendien kan uw notaris met het juiste advies ook voorkomen dat er te veel belasting wordt betaald. Met een duur woord Estate Planning. Zaannotarissen heeft Estate planners in huis die u deskundig kunnen adviseren.

Voor vragen of meer informatie kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!