homepage

WONEN EN WERKEN IN EEN LEVENDIGE OMGEVING

line

Mediation


Mediation: de notaris als bemiddelaar bij conflicten
Zowel zakelijk als privé kunnen verschillende belangen enorm botsen. Om dat te voorkomen worden afspraken gemaakt en notarieel vastgelegd. Desondanks gebeurt het dat tegengestelde meningen exploderen tot heftige conflicten. Zo heftig dat er vaak een rechter aan te pas moet komen. Met mediation kan een kostbare en tijdrovende rechtsgang voorkomen worden. In plaats van de rechter is het dan de notaris/mediator om het conflict goed op te lossen.

Uw mediator bij Zaannotarissen
Bij Zaannotarissen is Notaris Rik Jacobs gespecialiseerd in mediation en mag zich VMN-notaris noemen. Hij heeft de officiële opleiding van de Vereniging van Mediators en Scheidingsbemiddelaars in het Notariaat gevolgd en met succes voltooid.. Hij begeleidt beide partijen zo dat zij zelf tot inzicht en een oplossing komen. Als notaris is Rik immers onafhankelijk en onpartijdig en neemt zelf geen standpunt in. En als deskundig jurist en mediator helpt en begeleidt hij cliënten om stapsgewijs het conflict op te lossen.

Mediation in plaats van een rechtszaak
Wilt u de gang naar de rechter voorkomen en daarmee uzelf tijd en geld besparen? Dan kunt u bij een conflict onze notaris en mediator Rik Jacobs inschakelen. Vanzelfsprekend geldt daarbij dat alle betrokken partijen bereid moeten zijn om mee te werken. 

Voor vragen of meer informatie kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!