KANDIDAAT-NOTARIS/TOEGEVOEGD NOTARIS M/V REGISTERGOED met affiniteit bestaande bouw en nieuwbouw

Wij zoeken bij voorkeur iemand voor een fulltime dienstverband, of iemand die minstens 4 dagen per week beschikbaar is.

Is fiscaliteit een onderwerp waar jij enthousiast van wordt? Streef je naar juridische afspraken die goed aansluiten bij de wensen en situaties van klanten? Wil je dat zij begrijpen wat jouw advies inhoudt en durf je hiervoor het jargon los te laten? Ben je communicatief sterk, assertief en een energieke persoonlijkheid? Prettig in de omgang, praktisch ingesteld en service gericht? Vind je het belangrijk om je rug recht te houden door altijd verantwoord en zorgvuldig te handelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw nieuwe baan:

  • Je werkt zelfstandig in de registergoedpraktijk van ons allround notariskantoor, maar ook samen met de collega’s in het team. Op een verantwoordelijke, klantgerichte en flexibele manier verzorg je juridische dienstverlening. Vakinhoudelijk bied je onze klanten hierbij het maatwerk en de zekerheid die zij van ons verwachten. Jouw werkwijze draagt bij aan een langdurige klantrelatie. Daarnaast kun jij de collega’s en onze klanten voorzien van uitgebreid- én het juiste fiscaal advies met betrekking tot onze bestaande bouw- en nieuwbouwdossiers en werk je mee aan de ontwikkeling van het team.

Wat bieden wij?

Wij vragen veel van jou als kandidaat-notaris. Daar staat tegenover dat wij ook veel bieden:

  • Bij deze functie hoort een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden.
  • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur.
  • Je wordt onderdeel van een hecht team dat bestaat uit professionele collega’s met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Een ruime locatie met verschillende gezellige teams, tafeltennissen tijdens de pauze, borrels op de verschillende vestigingen, genoeg lekkere koffie, thee en soepjes om te maken, regelmatig bedrijfsuitjes.
  • Je werkt in de stimulerende omgeving van onze veelzijdige praktijk en krijgt bij ons volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Wij investeren graag in jou en jouw kennis.
  • Een uitstekende wijze van thuiswerken en we hebben aandacht voor een goede work-life balance.

Zaannotarissen is een notariskantoor met 2 notarissen, 7 kandidaat-notarissen, 9 (register)notarisklerken/(hbo-)juristen en 16 medewerkers. Wij hebben passeerlocaties in Zaandam, Wormerveer en Assendelft. Voor deze functie zal jij in Wormerveer komen te werken.

Enthousiast geworden?

Stuur dan je schriftelijke reactie met CV per email naar onze juriste registergoedpraktijk: Anne Kruiver (a.kruiver@zaannotarissen.nl). Nadere informatie wordt graag telefonisch verstrekt via telefoonnummer 075 – 6818080.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Indien je niet aan het vereiste voldoet met betrekking tot de gevraagde ervaring, nemen wij jouw reactie niet in behandeling.