homepage

WONEN EN WERKEN IN EEN LEVENDIGE OMGEVING

line

Zakelijk


De notaris; gespreks- en zakenpartner van ondernemers
Als specialist in het ondernemingsrecht is de notaris een partner van ondernemers, uw zakenpartner. Maar behalve dat kunt u ook een beroep op ons doen als gesprekspartner voor uw accountant, fiscalist of advocaat. Met een diepgaande kennis van de materie én uw bedrijfssituatie kunt u op ons rekenen als een onafhankelijke adviseur die het u graag helder uitlegt en de consequenties voor u duidelijk uiteenzet.

Maatwerk en persoonlijk advies
De notarissen van Zaannotarissen leveren elke ondernemer maatwerk. En dat betekent dat wij u, de ondernemer, willen kennen. Zodat we weten wat uw plannen zijn, uw ambities, de mogelijkheden maar ook de eventuele onmogelijkheden. Zo kunnen wij de gevolgen van de keuze voor een rechtsvorm goed inschatten, niet alleen voor uw bedrijf maar ook voor uw privésituatie.

Zorgvuldige beslissingen, voor nu en later
Met de juiste kennis van u, uw bedrijf en uw privéleven helpen wij u om zorgvuldige beslissingen te nemen. Zodat u precies weet waar u nu en straks aan toe bent. En komt later bedrijfsopvolging, herstructurering of een uitbreiding van de activiteiten aan de orde, dan zijn wij er natuurlijk ook weer om alles juridisch in goede banen voor u te leiden.

De diensten van Zaannotarissen voor uw onderneming
Als ondernemer kunt u bij ons terecht voor alle zaken die uw onderneming fiscaal en juridisch aangaan zoals:

  • Het adviseren over de ondernemingsvorm (BV, NV, VOF, CV, maatschap, eenmanszaak, coöperatie) of het aanpassen er van
  • De oprichting van een vennootschap, vereniging of stichting
  • Het leveren van aandelen
  • Herstructurering
  • Een bedrijfsoverdracht, beeindiging, fusie of splitsing
  • Aan- en verkoop van bedrijfspanden en bouwgrond.


Zaannotarissen, de notarissen van ondernemend Zaanstreek
Kandidaat-notaris Hans Verhaar is specialist op het gebied van ondernemingsrecht. Hij kan u uitstekend adviseren. Bel of mail via (075) 681 80 80 of info@zaannotarissen.nl. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen voor vragen of nadere informatie.