Zaannotarissen zoekt een

NOTARIEEL MEDEWERKER REGISTERGOEDPRAKTIJK

Wij zoeken bij voorkeur iemand voor een fulltime dienstverband, of iemand die minstens 4 dagen per week beschikbaar is.

Jouw werkzaamheden zullen vooral bestaan uit:

  • het telefonisch inplannen van besprekingen en passeerafspraken;
  • het sturen van herinneringen;
  • het beantwoorden van de sectie e-mail;
  • het aanmaken van dossiers en het opvragen van stukken;
  • het bijhouden van projectdossiers bij nieuwbouw en het ondersteunen van het nieuwbouwteam;
  • het opmaken van verklaringen inschrijving koopovereenkomsten in het Kadaster, en volmachten verkoop;

Ben jij dienstverlenend ingesteld, communicatief sterk en werk jij nauwkeurig? Heb je daarnaast een positieve instelling en draag je graag iets bij aan het team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker. Je werkt in teamverband in de registergoedpraktijk van ons allround notariskantoor. Op een verantwoordelijke, klantgerichte en flexibele manier verzorg je de communicatie naar buiten toe. Je hebt veelvuldig contact met particulieren, maar ook met makelaars en hypotheekadviseurs en onze vaste zakelijke relaties zoals projectontwikkelaars. Jouw werkwijze draagt bij aan een langdurige klantrelatie. Wij zoeken iemand met ervaring, het liefst in het notariaat of in de juridische dienstverlening, of anders als secretaresse.

Wat bieden wij?

Wij vragen veel van jou als medewerker. Daar staat tegenover dat wij ook veel bieden:

  • Bij deze functie hoort een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden.
  • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur.
  • Je wordt onderdeel van een hecht team dat bestaat uit professionele collega’s met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je werkt in de stimulerende omgeving van Zaannotarissen en krijgt bij ons volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Wij investeren graag in jou en jouw kennis.

Zaannotarissen is een notariskantoor met 2 notarissen, 5 kandidaat-notarissen, 4 notarisklerken/hbo-juristen en 20 medewerkers. Wij zijn gehuisvest te Zaandam, Wormerveer en Assendelft. Onze medewerkers werken op het kantoor in Wormer. Voor deze functie zal jij in Wormer komen te werken.

Enthousiast geworden?

Stuur dan je schriftelijke reactie met CV per email onze jurist registergoedpraktijk: Anne Kruiver (a.kruiver@zaannotarissen.nl). Nadere informatie wordt graag telefonisch verstrekt via telefoonnummer 075 – 6818080.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Indien je niet aan het vereiste voldoet met betrekking tot de gevraagde ervaring, nemen wij jouw reactie niet in behandeling.